Moncler Jacken Herren

Welkom op de site van Restaurant ´t Kraaienest, vroeger het clubgebouw van de Watersportvereniging van Moncler Jacken Herren Wolphaartsdijk, daarna een Eetcafé en sinds 1 november 2008 omgedoopt tot Café / Restaurant.

Want bij ons kunt u terecht voor zowel een drankje alsook een hapje.
Gelegen aan het Veerse Meer tussen de havens van Moncler Jacken. Wolphaartsdijk kunt u op deze locatie genieten van een panoramisch uitzicht en van de veelal schitterende zonsondergangen. Laat u verwennen, dat is onze slogan.Of u nu voor een drankje, een lunch of een diner komt, wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Onze à la Carte kaart wisselt 2x per jaar.Moncler Zürich Wij halen zelf onze vis van de afslag in Colijnsplaat en in Vlissingen, zodat, u raadt het al, u altijd verse vis heeft. Buiten onze kaart om hebben wij ook nog altijd ons maandmenu en indien er interessante vissen te verkrijgen zijn op de visafslag dan kopen wij deze om ook daar weer wat lekkers van te maken.Heeft u iets te vieren, laat het ons dan gerust weten. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt en alles wordt op maat voor u gemaakt. Dus laat u verrassen, kom kijken en genieten.